Evenimentul Zilei > Actualitate > Dică e ca și PLECAT de la FCSB. Cu cine îl va înlocui Gigi Becali
Dică e ca și PLECAT de la FCSB. Cu cine îl va înlocui Gigi Becali

Dică e ca și PLECAT de la FCSB. Cu cine îl va înlocui Gigi Becali

FCSB a cedat, aseară, pe „Arena Națională”, cu CFR Cluj, scor 0-2, rezultat care l-a determinat pe Gigi Becali să îi ceară demisia antrenorului Nicolae Dică.

Batjocura nu-mi place. N-a fost diferență mare pe teren: noi am ratat, ei au marcat. Jucătorii mei dormeau. Ce să văd? Când suntem conduși, noi băgam fundași. Iese Moruțan, iese Man! Cred că cineva i-a luat mințile lui Dică. E batjocură din partea lui.

În mod normal, Dică trebuie să-și dea demisia. A întrecut orice măsură când a luat decizia să-i scoată pe Moruțan și pe Man și să-l bage pe Stan (n.r. și pe Coman)! Eu nu sunt nebun, nu puteam face așa ceva. Dică a vrut să facă o nebunie, să își bată joc de mine”, a tunat Gigi Becali, înainte de finalul meciului cu CFR.

Acum, în pole-position se află Mihai Teja, actualul tehnician al lui Gaz Metan Mediaș. Dar, la rând mai stau și Laurențiu Reghecampf și Dan Alexa. „Cum joacă Gaz Metan? Că joacă precum benzina, nu ca gazul. Iar la mine, care am kerosen, nu arde deloc. Dică mi-a zis că el le-a spus jucătorilor, dar dacă nu îl ascultă e problema lui. Păi, Sepsi OSK de ce poate să aibă posesie? Ce, e mai bună ca noi? Sau Craiova? Da, chiar și Craiova! Ăia de ce pot să paseze?”, spunea patronul FCSB-ului.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: