Diana Șoșoacă profețește apocalipsa Schengen: „Trafic de droguri, de copii, prostituţie, crimă organizată”. Senatoarea s-a dezlănțuit!

Diana Șoșoacă profețește apocalipsa Schengen: „Trafic de droguri, de copii, prostituţie, crimă organizată”. Senatoarea s-a dezlănțuit!

Senatoarea Diana Șoșoacă a susținut un nou discurs anti-european insistând că intrarea în spațiul Schengen va aduce doar lucruri rele României. Diana Șoșoacă este cunoscută pentru discursul antioccidental și pro-rus pe care îl promovează în mai toate ieșirile publice. De această dată a luat la țintă procedura de aderare la Schenghen.

Spre deosebire de colegii săi din partidul AUR, Diana Șoșoacă insistă că aderarea la Schengen va aduce „apocalipsa” în România. Droguri, prostituție, crimă organizată. Exact tarele cu care se confruntă societatea românească de 30 de ani de la momentul ieșirii din comunism.

Şoşoacă cunoscută pentru pozițiile sale duse la extrema extremei, adică dincolo de discursul AUR, se opune aderării la Schengen. Ca un adevărat profet al apocalipsei, ea a tunat și a fulgerat într-un live pe Facebook, făcând transformând un discurs politic într-un show.

„Orbilor şi surzilor! N-aţi înţeles că ne-am cedat suveranitatea pentru Schengen şi noi nu intrăm în Schengen? Surzilor! Ce nevoie am eu de Schengen? Mulţi habar nu aveţi ce înseamnă Schengen, vă spun eu. Partea bună, nu mai stai la cozi între România - Bulgaria, Bulgaria - Grecia, România - Ungaria. Nu mai stai la cozi la vamă. Transportatorii nu mai stau 8 ore, 12 ore la coadă şi trec ca-n brânză. Atât! Partea rea? Trafic de droguri, trafic de copii pentru prostituţie, trafic de prostituţie, crimă organizată. Mai vreţi, mă, Schengen?”, a tunat Şoşoacă pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

Decizia pe Schengen va fi luată pe 8 decembrie

Parlamentul European a supus la vot, pe 18 octombrie, o rezoluție privind aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen. Documentul a fost adoptat cu 547 de voturi „pentru”, 49 „împotrivă” și 43 de abțineri. O decizie finală, însă, va fi luată la Consiliul JAI care a fost programat pentru 8 decembrie. Ca să fie admisă în Spațiul Schenghen, România are nevoie de susținerea unanimă a membrilor JAI.

Majoritatea statelor Uniunii Europene și membre ale Schengen și-au afirmat susținerea pentru aderarea României și Bulgaria. Doar Țările de Jos mai au rețineri. Olandezii nu sunt convinși că țara noastră îndeplinește toate criteriile tehnice și politice pentru a fi integrate în acest spațiu. Zilele tecute, parlamentul din Olanda a adoptat o rezoluție care impune premierului țării, Mark Rutte, să analizeze cu mare atenție dosarul român și să nu ia o decizie ireversibilă.

Pe de altă parte, autoritățile de la București insistă că România a făcut tot ce este necesar și îndeplinește cerințele pentru a adera la Schengen. Premierul Nicolae Ciucă a precizat că acest lucru a fost confirmat si de rezultatele verificarilor facute de catre comisia nominalizata în acest sens.