Diana Șoșoacă îl acuză pe George Simion de ipocrizie și trădare

Diana Șoșoacă îl acuză pe George Simion de ipocrizie și trădare Sursa foto: Facebook

Președinta SOS România, Diana Șoșoacă îl atacă pe omologul său de la AUR, George Simion. Aceasta îl acuză că a renunțat la discursul revizionist privitor la Ucraina, pentru niște funcții în Parlamentul Europeran.

George Simion comparat cu Ion Iliescu, de Șoșoacă

Președinta SOS România consideră că, prin recunoașterea integrității teritoriale a Ucrainei, George Simion ar fi vândut România.

„Așa cum Ion Iliescu a cedat Basarabia în anii 90 ca să fie președinte, George Simion a cedat o parte din România Ucrainei doar pentru niște funcții în Parlamentul European. Prin recunoașterea integrității Ucrainei, George Simion și partidul AUR au cedat teritoriile care aparțin de drept României și i-a abandonat pe românii care trăiesc în regiunile deținute ilegal de Ucraina, la fel cum Ion Iliescu s-a grăbit să recunoască granițele Republicii Moldova și să pună capăt dorinței de unire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului”, afirmă Șoșoacă, într-o postare de pe pagina sa de Facebook.

George Simion are un limbaj dublu, spune Șoșoacă

Președinta SOS România atacă și AUR, despre care spune că este un partid de tinichea, afirmând în schimb că singurul partid suveranist din România este partidul său.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mai mult, George Simion și partidul AUR au devenit susținători ai războiului din Ucraina în Parlamentul European, deși în țară se laudă că sunt împotrivă, un exemplu clasic de dublu limbaj practicat de toți trădătorii. Nu e prima oară când George Simion trădează, dar acum a depășit orice limită: una spune în țară, alta spune la Bruxelles, iar de această dată a vândut bucăți din patria mamă!

În goana sa după funcții, ce va mai vinde George Simion în perioada următoare și ce compromisuri va mai face? Acest candidat la prezidențiale a demonstrat deja că este în stare să cedeze suveranitatea României și teritoriul românesc pentru interesele proprii.

AUR, sub conducerea lui George Simion, a devenit un partid de tinichea și a trădat România în modul cel mai abject cu putință. E timpul ca naționaliștii adevărați să vină la Partidul S.O.S. România, singurul partid suveranist din România!”, mai afirmă Șoșoacă.

AUR vs. SOS România în Parlamentul European

Cei șase europarlamentarii AUR au aderat la Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR) care numără în prezent 83 de membri, fiind al treilea grup ca mărime din Parlamentul European.

AUR i-a trimis în Parlamentul European pe Cristian Terheș, Claudiu Târziu, Gheorghe Piperea, Adrian Axinia, Georgiana Teodorescu și A.S. Sturdza Șerban Dimitrie.

La rândul său, SOS România, care a trecut la limită pragul electoral îi va trimite în Parlamentul European pe Diana Șoșoacă și Luis Lazarus.