Imediat dupa petrecerea de Paste din Republica Dominica, “faimosii” au dat-o de gol pe Diana Belbita, dupa ce Cosmin Cernat a intrebat-o daca mai este la regim. “Printesa Razboinica“ a marturisit, atunci, ca nu poate renunta la dulciurile oferite ca premiu, desi tinea dieta pe baza de orez, intrucat se numara printre concurentele care s-ar fi ingrasat de cand a intrat in competitie.

Argumentele Dianei nu au fost insa convingatoare, caci, imediat, colegii ei nu s-au putut abtine si au dezvaluit adevaratul motiv pentru care ea s-ar fi pus pe slabit. “E indragostita! Simplu. Hai sa trecem mai departe”, a spus, zambind, Vladimir Draghia, iar Diana s-a multumit doar sa zambeasca.

Ce a postat Diana Belbiță în urmă cu două zile

Fanii Exatlon nu au putut lasa lucrurile asa si, imediat, au facut legatura. Barbatul de care era atrasa Diana era nimeni altul decat Alex Nedelcu! Momentele cand “Belbi” se uita gales la “razboinic”  sau glumele de la jocurile de Quiz au tradat-o, potrivit informațiilor kanald.ro.

 

Se scrie ISTORIE la EXATLON! Concurenții au fost în stare de ȘOC. Nu s-a mai întâmplat așa ceva! „SUNTEM BLESTEMAȚI!”

În urma cu doua zile, Diana a postat pe adresa de socializare o imaginea cu ea si “Bentita” din seara petrecerii de Paste, la care a adaugat cateva zambete.  Imediat, oamenii au reactioant si au marsat pe o eventuala poveste de amor, iar “printesa razboinica” nu a negat, dimpotriva, a pastrat misterul.

S-a aflat ALT SECRET din CASA EXATLON! Ea este femeia care l-a înnebunit pe Giani Kiriță. „Îţi fac ochii ca la aparate…”