Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandalul morții șefului Duduienilor. Dezvăluirea care răstoarnă tot! Ce s-a ascuns
Scandalul morții șefului Duduienilor. Dezvăluirea care răstoarnă tot! Ce s-a ascuns

Scandalul morții șefului Duduienilor. Dezvăluirea care răstoarnă tot! Ce s-a ascuns

Membrii din calnurile Duduianu și Rinu au fost audiați, luni, la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei, pentru a putea fi obținute noi date privind uciderea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian (foto).

Astfel, clanul Duduianu acuză că Emi Pian a fost, de fapt, asasinat la comandă. Printre cei audiați s-a aflat și fiul interlopului, Gabriel.

Partida de barbut care s-a încheiat cu o crimă a avut loc în casa patronului unei firme de taxi din Capitală, susțin surse din anchetă. Elvis Pian, fratele interlopului ucis, a afirmat că Florin Mototolea a fost omorât după ce mai mulți lideri mafioti s-au înteles să-l lichideze pe șeful Duduienilor.

„Faptul că a fost arestat băiatul ăla reprezintă dreptate? Da, să-l aresteze și pe el și pe cei care l-au pus să-l omoare, el a fost pus, vă spun sincer… crima a fost la comandă, premeditată, a fost vorbită din urmă, trebuie pe Emi să-l executam… a dat bani la oamenii din lumea lui cu camăta, a făcut pușcărie, pentru asta a plătit”, a spus Elvis Pian.

„Totul a început de la o glumă proastă”

George, vărul liderului clanului Duduianu susține că știe adevăratul motiv pentru care Emi Pian a plătit cu viața. Acesta povesteşte că în acea seară nu se juca barbut, ci poker, iar motivul încăierării nu a fost de bani, ci de la „o glumă proastă”, informează Antena 3.

„Emi Pian e vărul meu dar, fiind mai mare, cam de-o seamă cu tata, eu îi spun unchi. N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta.

Nu cred că va reacționa absolut nimeni în nici un fel. Dreptate o să facă legea. Dumnezeu e sus și o să aibă grijă de toată lumea. Război cu pumnul nu se mai face nicăieri”, a explicat George Pian pe vlogul său.

Mai mult, zeci de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi duminică pentru a supraveghea funeraliile lui Emi Pian.

„În legătură cu evenimentul privat ce a avut loc în sectorul 5 al Capitalei, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: conform legii de organizare şi funcţionare a Jandarmeriei Române, aceasta este obligată să asigure măsurile de ordine la orice adunare de persoane apărută în spaţiul public, indiferent de natura şi contextul acesteia.

Am fost prezenţi, în cooperare cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea eventualelor incidente şi limitarea efectelor adunării publice asupra căilor de comunicaţii, ţinându-se cont de faptul că trebuie înlesnită circulaţia Ambulanţei, Pompierilor şi altor forţe care acţionează în regim de urgenţă”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Capitalei.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: