Evenimentul Zilei > Justitie > Teorie-explozivă. Kovesi, protejata lui Soros? Fosta șefă DNA, „Văduva Neagră” a justiției
Teorie-explozivă. Kovesi, protejata lui Soros? Fosta șefă DNA, „Văduva Neagră” a justiției

Teorie-explozivă. Kovesi, protejata lui Soros? Fosta șefă DNA, „Văduva Neagră” a justiției

Analistul politic Cozmin Gușă oferă precizări suplimentare cu privire la episodul Kovesi-CEDO. Anterior, Gușă a susținut că decizia CEDO în cazul fostei șefe DNA demonstrează implicarea lui Soros în justiția și politica din România.

George Soros : desigur ca pare inadecvat sa mai discutam despre influenta curenta a vreunui “moshulica” (Soros face 90 de ani, iar celalalt “moshulica implicat”, Kissinger, face 97), dar asta doar in contextul in care l-am considera gresit c-ar desfasura actiuni “pe persoana fizica”, cand el de fapt a fost “emanatul” unui sistem de intelligence, sistem care-a desfasurat actiuni colective sub umbrela unui nume caruia i-au dat notorietate si bani (am abordat subiectul in emisunea de marti cu Ion Cristoiu, aratand similitudinea cu “new-comer-ul Bill Gates – Coronavirus”, de doar 65 de ani.  E

ste clara sinteza activitatii sale, cel putin din ultimii 30 de ani, desfasurand activitati de tip ONG in scopul declarat al implementarii conceptului “Popperian” de societate deschisa, in fapt recrutand si promovand categorii politico/intelectuale care i-au produs influenta in jocurile de putere si bani; pentru orice geopolitician acestea sunt fapte indubitabile, fiind doar o latura a actiunilor de tip imperialist, actiuni ale marilor puteri care se desfasoara chiar si-n contextul crizei coronavirus, spre exemplu; nu minimalizez in niciun caz partea pozitiva a actiunilor lui Soros care-a contribuit la scolarizarea superioara complementara a unui numar considerabil de personalitati din fostul “ lagar comunist”, oameni care-au dobandit expertiza-n plus, dar multi dintre ei au refuzat sa actioneze ca “recrutati”, abandonand “sistemul Soros”.

CEDO: n-are sens sa va dau aici vreo definire sau descriere a ce inseamna CEDO, desigur ca v-ati interesat in ultimii ani; are o mare putere , exemplicata prin “intoarcerea” deciziei multor cazuri nationale celebre solutionate diferit la CEDO, a fost dominata de multiple controverse inca de la infiintarea de acum 60 de ani, pe scurt, era de-a dreptul imposibil ca vreo “oculta” puternica de tip sorosist, spre exemplu, sa rateze infiltrarea organizatiei inspre deturnarea unor decizii ce-i vizau oamenii (desigur, sunt mai multe retele oculte pe-acolo, avand in vedere ca CEDO reprezinta “Europa Mare”, asa ca nici rusii n-aveau cum rata “infiltrarea”).

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: