Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri EVZ. Interlop celebru, către șefi de la Interne: V-am făcut generali!
Dezvăluiri EVZ. Interlop celebru, către șefi de la Interne: V-am făcut generali!

Dezvăluiri EVZ. Interlop celebru, către șefi de la Interne: V-am făcut generali!

După mărturiile mai multor polițiști care au acuzat obstrucționarea anchetelor de către șefi, un episod halucinant a fost dezvăluit de un fost membru al trupelor speciale care îl păzea pe un interlop celebru. Informații în exclusivitate pentru evz.ro

După ce un „mascat” a transmis un mesaj, în semn de revoltă că trupele speciale au fost trimise să păzească casa interlopului Emi Pian, în timpul ceremoniei funerare, un fost membru al primei trupe de elită din Capitală a recunoscut că acest lucru se întâmplă de zeci de ani.

„Am ajuns firma de pază a țiganilor asta se întâmplă când apar cumetriile cu țiganii și șefii poliției mănâncă din palmă lumii interlope. Atâta timp cât șefi mari din poliție au tot mâncat din mâna lor până acum, nu o să vedem nici un plan o să vedem doar balet al forțelor de ordine fără o finalitate anume”, a fost mesajul „mascatului”, preluat în mass-media.

„Să fim serioși!!! Din_totdeauna…… „vardistul” a fost la mâna interlopului!”, a fost prima reacție a fostului luptător.


Cutremur în Poliție, după dezvăluirile unui șef! Anchete deturnate la comanda interlopilor

Traian Băsescu aruncă bomba: „Clanurile ţigăneşti nu au limite, răzbunarea va fi crâncenă”


Informațiile furnizate de fostul luptător confirmă și dezvăluirile făcute, acum, de șeful Serviciului Grupuri Infracționale Violente, din Poliția Capitalei, Andrei Marius, care a spus, într-un interviu la Digi24, că clanurile mafiote din Capitală au oameni infiltrați în politică și în poliție.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: