Evenimentul Zilei > Sport > DEZVĂLUIRI despre HAOSUL din BUCUREȘTI. Cine i-ar fi organizat pe ULTRAȘII care au făcut ravagii în Piața Victoriei. „Sunt membri PSD cu dosare penale care beneficiază de grațiere”
DEZVĂLUIRI despre HAOSUL din BUCUREȘTI. Cine i-ar fi organizat pe ULTRAȘII care au făcut ravagii în Piața Victoriei. „Sunt membri PSD cu dosare penale care beneficiază de grațiere”

DEZVĂLUIRI despre HAOSUL din BUCUREȘTI. Cine i-ar fi organizat pe ULTRAȘII care au făcut ravagii în Piața Victoriei. „Sunt membri PSD cu dosare penale care beneficiază de grațiere”

Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, patronul echipei Dinamo, a postat un mesaj incedniar pe contul de Facebook, despre evenimentele din Piața Victoriei.

Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, finanțatorul echipei Dinamo, s-a numărat printre persoanele care au protestat, miercuri, în Piața Victoriei, în fața Guvernului. Ea a postat un mesaj pe contul de Facebook în care povestește că a observat mai mulți indivizi suspecți care se pregăteau pentru o acțiune în forță. Din postare se înțelege că Ionuț Negoiță și Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, ar fi organizat acțiunea ultrașilor dinamoviști, din Piața Victoriei.

„Am stat 4 ore in piata si toata lumea era pasnica. In coltul dreapta al Guvernului era un grup de dubiosi, care pareau ca pregatesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis ca astia fac parte din galerie. Ceea ce se pare ca este adevarat.

"Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!", a scris Carmen Negoiță.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: