Evenimentul Zilei > Social > Dezvăluiri de ultim moment în cazul Caracal. Ce s-a întâmplat la reconstituire
Dezvăluiri de ultim moment în cazul Caracal. Ce s-a întâmplat la reconstituire

Dezvăluiri de ultim moment în cazul Caracal. Ce s-a întâmplat la reconstituire

Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie în Caracal, susține că reconstituirea în acest caz a fost făcută ca o parodie.

„Fiind o speță foarte complexă care a stârnit revolta publică și interes național, chiar internațional, mi-am permis să spun anumite lucruri.

Reconstituirea este făcută ca o parodie. Totul este un scenariu suprapus cu un alt scenariu și cu un alt scenariu. Vorbim de grupuri de interese, de chestiuni foarte grave începând cu autoritățile.

Faptul că autoritățile sunt cercetate la rândul lor și acum colegii vin să ia de la capăt ce au făcut aceștia este clar că acest caz se conduce pentru a nu fi pedepsiți cei care nu au făcut ce trebuie.

Gestionarea cazului e să nu cadă vinovați colegii de dinainte, nu să afle adevărul. Asta este impresia mea! Există șanse să aflăm ce s-a întâmplat cu fetele, dar lupta este extraordinară. Suntem tratați ca infractori iar Dincă este tratat ca un VIP, ca un om deosebit.

La un moment dat se făcea o reconstituire în care Dincă încerca să împacheteze o păpușă din vată. Încercând să împacheteze era foarte greu. Vă dați seama cum era să împacheteze un om?

A transpirat și când toate lumea filma și fotografia nu se auzea nici musca, Dincă supărat se îndreaptă către un polițist și zice să îl ajute ca să tragă sacii pe manechin. Acel domn polițist într-o secundă, inconștient, din reflex, a trecut lângă Dincă să îl ajute.

Putem să deducem că Dincă nu putea să facă singur ceea ce spune că a făcut”, a declarat Tonel Pop, sâmbătă, la Antena 3.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: