Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluiri de ultim moment. Cine va fi noua Oprah? N-aţi fi crezut că tocmai ea râvnește cel mai de succes rol din istoria televiziunii
Dezvăluiri de ultim moment. Cine va fi noua Oprah? N-aţi fi crezut că tocmai ea râvnește cel mai de succes rol din istoria televiziunii

Dezvăluiri de ultim moment. Cine va fi noua Oprah? N-aţi fi crezut că tocmai ea râvnește cel mai de succes rol din istoria televiziunii

Meghan Markle se visează „noua Oprah”, spun surse apropiate cuplului. Ducesa de Sussex țintește „rolul de vis” după apariția ei recentă la Ellen DeGeneres Show.

Ducesa de Sussex, 40 de ani, a apărut recent la prietena ei Ellen în emisiunea The Ellen DeGeneres Show, unde a vorbit despre viața sa în California, despre Archie și Printul Harry.

Cu toate acestea, după interviul ei, sursele susțin că Meghan Markle  ar putea să calce pe urmele lui Ellen și să devină ea însăși prezentatoare de talk-show.  Surse apropiate de Sussex, spun că Meghan a pus ochii pe noua ei „slujbă de vis”, care ar putea s-o ajute „în crește popularității și să capete cât mai multă putere”.

Meghan vrea cât mai multă popularitate și puterea la Hollywood

O sursă a declarat pentru revista Heat: „Meghan a fost încântată de întreaga experiență cu Ellen. A venit acasă încântată de ce slujbă de vis ar fi pentru ea cu scopul de a-i spori popularitatea și puterea la Hollywood.

Ducele și ducesa de Sussex au renunțat anul trecut să mai fie membri ai familiei regale și acum locuiesc în California cu cei doi copii ai lor – Archie în vârstă de doi ani și nou-născuta Lilibet. Perechea regală are contracte majore cu companii precum Netflix, Spotify și Apple TV, iar primul lor proiect Netflix a fost anunțat în vară.

Meghan a lansat o carte pentru copii, The Bench, în timp ce Harry a făcut anunțul-bombă că va lansa un memoriu despre viața lui la începutul anului 2022. Cu toate acestea, Meghan ar putea căuta să-și extindă CV-ul în continuă creștere.

Sursele spun că Meghan adoră să trăiască printre cele mai mari vedete de la Hollywood

Sursa a continuat: „Dacă ultimii ani au învățat-o pe Meghan ceva, a fost să aibă încredere în ea însăși și să rămână fidelă rădăcinilor și credințelor ei de bază. Este mândră de mediul ei de la Hollywood și îi place să fie în preajma altor celebrități.

„Meghan este mândră că a adus multă bucurie și distracție în viețile oamenilor și intenționează să se bazeze pe asta, doar să descopere cum și când. Dar în acest moment, găzduirea unui spectacol propriu are foarte șanse. Ar putea merge până la capăt cu asta.

„Se vorbește despre ea că este noua Oprah, mai spune sursa apropiată cuplului regal, potrivit Express.