Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri cutremurătoare la înmormântarea interlopului Emi Pian. „Au vrut să mă omoare și pe mine”
Dezvăluiri cutremurătoare la înmormântarea interlopului Emi Pian. „Au vrut să mă omoare și pe mine”

Dezvăluiri cutremurătoare la înmormântarea interlopului Emi Pian. „Au vrut să mă omoare și pe mine”

Pe drumul spre cimitir, unde interlopul Emi Pian a fost înmormântat, fratele acestuia, Florin Mototolea a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Acesta a spus că membri din clanul rival, care l-au omorât pe fratele său, Emi Pian au vrut să-l omoare și pe el, în urmă cu trei ani.

Atunci, tot într-o răfuială între clanuri, Florin a fost tăiat la gât cu un cuțit.

Fratele lui Emi spune că nu știe, însă, dacă interlopii au vrut să se răzbune, dar a ținut să spună că totul ar fi fost premeditat.

Din afirmațiile lui Florin Mototolea reiese că rivalitatea între cele două clanuri este de mai multă vreme, iar orice ciocnire se lasă cu morți sau răniți.

„Nu știu dacă a fost de răzbunare, asta nu știu… Dar știu că, în urmă cu trei ani, au vrut să mă omoare și pe mine. Asta s-a întâmplat prima dată, acum trei ani. Eram la o petrecere acum trei ani, au vrut să mă omoare pe la spate, uitați (își arată semnul pe gât) dar au fugit, până la urmă. Acum au reușit! Totul pleacă de la bani”, a dezvăluit cel care acum își plânge fratele ucis.

Fratele lui Emi Pian a mai spus că i s-au oferit 100.000 de euro pentru tăietura cu care s-a ales atunci când rivalii ar fi vrut să-l omoare, în urmă cu trei ani.

„La noi nu există Stabor… Uite, mie mi s-au oferit 100.000 de euro pentru tăietura asta pe care o am aici, dar nu am luat niciun ban. Iar pentru fratele meu nu există nicio sumă care să ne fie dată! Noi avem bani, avem tot ce ne trebuie, am muncit pentru asta, ne-am chinuit, nu am făcut banii cu droguri! Să vină cineva și să spună: mă, ai tâlhărit, ai furat, ai spart! Eu am făcut pușcărie pentru permis, nu pentru altceva!”, a mai spus fratele lui Emi Pian, potrivit cancan.ro