Evenimentul Zilei > Social > Dezvăluiri cutremurătoare despre criminalul din Caracal. S-a aflat cel mai bine păstrat secret al monstrului
Dezvăluiri cutremurătoare despre criminalul din Caracal. S-a aflat cel mai bine păstrat secret al monstrului

Dezvăluiri cutremurătoare despre criminalul din Caracal. S-a aflat cel mai bine păstrat secret al monstrului

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut duminică uciderea a două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost internat de opt ori la Spitalul de psihiatrie din Corabia.

Bărbatul nu avea dreptul să mai conducă, a declarat Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, într-o intervenţie telefonică la România TV.

„Informaţiile referitor la ce s-a întâmplat acolo sunt halucinante de la o secundă la alta. Acest monstru care spune că le-a omorât pe Alexandra şi Luiza a fost internat de 8 ori la Spitalul de Psihiatrie din Corabia sau Slatina. Prin urmare, nu avea dreptul să conducă, să aibă permis.

Trebuia să fie luat de îndată la Caracal, fiind internat la Psihiatrie, este obligatoriu ca aceşti oameni să fie primii suspecţi în cazul oricărei infracţiuni. Acest om era cunoscut de toate autorităţile ca o persoană cu probleme psihice extrem de grave” , a dezvăluit Alexandru Cumpănaşu.