Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluirea momentului despre Smiley și Gina Pistol! Sumele astronomice încasate de cele două vedete. Evenimentele la care participă i-au îmbogăţit
Dezvăluirea momentului despre Smiley și Gina Pistol! Sumele astronomice încasate de cele două vedete. Evenimentele la care participă i-au îmbogăţit

Dezvăluirea momentului despre Smiley și Gina Pistol! Sumele astronomice încasate de cele două vedete. Evenimentele la care participă i-au îmbogăţit

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Fanii se înghesuie la concertele sale și urmăresc în număr mare orice postare pe care artistul o face pe conturile de socializare. De asemenea, și Gina Pistol, partenera sa de viață, este extrem de populară. În cazul în care doriți să-i invitați la un eveniment trebuie să știți că suma pe care o cer nu este deloc mică.

Smiley este unul dintre cei mai populari artiști din România. Are mii de urmăritori pe rețelele de socializare, iar concertele sale sunt foarte apreciate. Ce-i drept, acesta a arătat mereu impecabil pe scenă și mereu a știut ce trebuie să facă pentru un spectacol reușit.

Cei care își doresc să-l invite la un eveniment privat trebuie să știe că suma cerută de artist și bandul său nu este deloc mică. Potrivit Cancan, Smiley cere aproximativ 12.000 de euro.

Pe lângă evenimentele și onorariul de la PRO Tv, artistul scoate o sumă frumoasă și din campaniile pe care le face pe conturile de socializare unde este urmărit de aproape 4 milioane de fani.

În cazul în care doriți ca Gina Pistol să fie gazda unui eveniment trebuie să scoateți din buzunar 1.000 pentru o oră. În plus, iubita lui Smiley are și o carieră frumoasă în televiziune, fiind implicată în diferite proiecte importante.

Smiley știe să facă bani

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, este unul dintre cei mai bogați artiști din România. În anul 2006 a deschis o casă de producție Hahaha Production, care s-a dovedit un real succes. Din 2011 până în 2017, firma cântărețului a raportat un profit anual de aproximativ 700.000 de euro. În anul 2018, suma a fost de 820.000 de euro, scriu cei de la money.ro. 

Până la începutul pandemiei, concertele și evenimentele i-au adus aproximativ 500.000 de euro. La acești bani se adaugă suma deloc de neglijat pe care o primește de la Românii au Talent, aproape 100.000 de euro pe sezon, dar și alte venituri realizate din Youtube sau Instagram.

Gina Pistol și Smiley au angajat o bonă

Gina Pistol s-a ocupat aproape un an de micuța Josephine, dar în urmă cu puțin timp a decis să angajeze o bonă. Smiley a povestit totul în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Gina se pregătește de filmări. Avem un pic de treabă acuma. Avem o bonă, cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei, și dacă e nevoie mama, mama Ginei. Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă, că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp, a spus artistul la Pro Tv.