Evenimentul Zilei > Actualitate > Nimeni NU A ȘTIUT asta despre MIRABELA DAUER. DEZVĂLUIREA SECRETELOR artistei au făcut ÎNCONJURUL ȚĂRII
Nimeni NU A ȘTIUT asta despre MIRABELA DAUER. DEZVĂLUIREA SECRETELOR artistei au făcut ÎNCONJURUL ȚĂRII

Nimeni NU A ȘTIUT asta despre MIRABELA DAUER. DEZVĂLUIREA SECRETELOR artistei au făcut ÎNCONJURUL ȚĂRII

Viața tumultuoasă a cunoscutei artiste Mirabela Dauer a fost ținută un secret pentru foarte mult timp. Recent, interpreta a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt „în spatele cortinei”.

Mirabela Dauer a suferit în primăvara acestui an, o operație la rinichi.

„Când ai venit din Israel ţi-a venit ideea să îţi faci analizele? Foarte interesant! Înseamnă că acolo, la Ierusalim, s-a întâmplat minunea, şi anume semnalul de alarmă: Mira, mergi să îţi faci analizele!“, a punctat Oana Turcu, conform Libertatea.

„Nu m-a durut nimic, nu am suferit. Acuzam o simplă oboseală şi o tuse. Când am venit din Israel, am mers să fac analizele. Dacă nu mă duceam, nu se afla. După acest episod, eu am spus tuturor: Mergeţi şi faceţi controale! Eu îmi fac analize de două ori pe an. O dată pe an sau la un an şi jumătate, îţi faci un CT. Eu, dacă nu mă duceam să fac CT-ul ăsta… Cum îţi faci mamografie, cum te duci la control peste tot, îşi faci un computer tomograf o dată la un an sau un an şi jumătate! Care e problema? Eu nu mai făcusem CT de un an şi jumătate…”.

„Dumnezeu m-a trimis la analize și tocmai de-asta am știut întotdeauna că voi fi bine. Nu mi-am făcut griji nici măcar o clipă. Eu consider un lucru: atât timp cât nu faci rău nimănui, Dumnezeu te iubește. Cred că fiecare primește ce sădește. Eu merit să fiu iubită, pentru că sunt un om bun. Și n-am să mint niciodată și n-am să înșel niciodată. Mi-am cunoscut  în ultima perioadă prietenii adevărați, cei care au stat alături de mine. Oameni cărora le pasă de mine, asta vreau eu, atât. Una dintre prietenele mele a avut grijă de mine, a stat cu mine în rezervă. Am câțiva oameni care mă ajută”, a mărturisit Mirabela Dauer.