Cozi interminabile s-au format pe aeroportul Otopeni după ce sistemul electronic nu a mai putut fi utilizat din cauza unei căderi a rețelei electrice, anunță cancan.ro.

,,Dezastru pe Otopeni! Nimeni nu pleacă de pe aeroportul Otopeni! Rețeaua electrică este căzută!”, a scris Irina , pe o rețea de socializare Una din pasagere a scris că nu se poate face nicio verificare și toate operațiunile sunt blocate.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat, marţi seară, că o parte din echipamentele din terminalul Plecări – extindere al Aeroportului Henri Coandă sunt temporar nefuncţionale, însă traficul de pasageri nu va fi afectat. ,,Un întreruptor automat de 0,4 kV dintr-un post de transformare s-a defectat, în consecinţă o parte dintre echipamentele din terminalul Plecări-extindere al Aeroportului Henri Coandă sunt temporar nefuncţionale. S-a aplicat planul de contingenţă până la remedierea defecţiunii. Toate cursele au fost transferate în terminalul Plecări (vechi)”, se arată într-un comunicat al CNAB, care administrează aeroportul.

Reprezentanţii CNAB subliniază că traficul de pasageri nu va fi afectat.