Evenimentul Zilei > Actualitate > DETALIUL INCREDIBIL despre unul dintre HACKERII care au SPERIAT America
DETALIUL INCREDIBIL despre unul dintre HACKERII care au SPERIAT America

DETALIUL INCREDIBIL despre unul dintre HACKERII care au SPERIAT America

Unul dintre hackerii care au speriat America, prin țeapa de un milion de dolari, a fost prins la Constanța. Acesta este... femeie.

Andreina Naumencu a făcut parte dintr-o grupare infracțională, alături de Alexandru Deaconu și Orlando Onciulencu, specializată în infracțiuni informatice, Hackerii au dat țepe uriașe, în valoare de un milion de dolari. 

Ei  au creat identități false pe site-ul eBay şi au participat la licitaţii pentru vânzarea unor obiecte de valoare, în special ceasuri şi bijuterii. Pe 26 aprilie au fost condamnați definitiv, iar prima grijă tinerei a fost să ceară instanței să i se facă o copie la ceea ce avea pe laptop. Bunul fiindu-i confiscat, bineînțeles, scrie replicaonline.ro.

"Respinge cererea inculpatei Naumencu Andreina privind copierea unor directoare/clonarea unor partiţii de pe laptopul marca Xeron, supus măsurii confiscării speciale. Dispune restituirea către inculpatul Deaconu Petru Alexandru a bunurilor predate la termenul din 27.03.2017 şi gestionate conform art.164 şi urm. din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti (un ceas inscripţionat marca Breitling, un ceas inscripţionat marca Rolex, o cutie inscripţionată S.T. Dupont Paris, o cutie care conţine două inele cu piatră)".

Oamenii legii din cadrul Secției 5 Constanța, la data de 26.04.2017, au depistat-o pe Andreina Naumencu, în vârstă de 35 de ani, din Constanța, pe numele căruia Tribunalul București a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de fals privind identitatea în formă continuată. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: