Dispozitivul de pe care a fost apelat bunicul Luizei, în urmă cu trei luni, și care avea o cartelă prepay, a fost monitorizat de DIICOT Craiova din luna iunie, însă până pe data de 26 iulie, ziua neagră în care dispozitivul a fost găsit în casa ororilor din Caracal, autoritățile nu au reușit să identifice posesorul cartelei respective, scriu jurnaliștii de la Libertatea.

„Au ajuns la un vânzător din târg și la un om care vindea telefoane și cartele, dar nu l-au putut identifica pe clientul care le-a cumpărat”, a explicat pentru Libertatea o sursă judiciară.

„DIICOT Craiova a lucrat la dosarul Luizei aproape în fiecare zi și e o minciună când se spune că nu s-a făcut nimic. De exemplu, în privința mașinii Renault Megane pe care o suspectau, au trimis fotografia la specialiștii criminologi, încercând să fie mărită, ca să afle numărul de înmatriculare, ceea ce nu a fost posibil”, mai scrie sursa citată.

DIICOT Craiova nu a putu recunoaște până azi faptul că avea suspiciuni în ceea ce-l privește pe Gheorghe Dincă, deoarece nu-l identificase pe el, ci avea mașina fără număr. Este încă neclar dacă acesta este telefonul de pe care au fost sunate familiile ambelor fete.

 

Te-ar putea interesa și: