Evenimentul Zilei > Monden > DETALII COMPLETE! A început MEDIA MUSIC AWARDS. Toate vedetele sunt azi la SIBIU
DETALII COMPLETE!  A început MEDIA MUSIC AWARDS. Toate vedetele sunt azi la SIBIU

DETALII COMPLETE! A început MEDIA MUSIC AWARDS. Toate vedetele sunt azi la SIBIU

Pentru industria muzicală românească numărătoarea inversă a început, una dintre cele mai importante gale muzicale din țară are loc în mai puțin de 8 ore.

Cu toate că mai avem puțin de așteptat până la startul oficial, vedetele sunt în Sibiu încă de ieri când au avut repetițiile generale ale momentelor pregătite în cadrul show-ului.Orașul Sibiu este gazda celei de a 4-a ediții Media Music Awards, iar începând cu ora 18 sunt așteptați peste 40.000 de spectatori în Piața Mare.

Andra, Alina Eremia, Holograf și Nicole Cherry  lansează piese noi.

Gala Media Music Awards 2015 va oferi publicului momente live inedite. Peste 40 dintre cei mai iubiți artiști din industria muzicală românească vor urca pe scena amenajată în Piața Mare din Sibiu pentru a interpreta cele mai noi hituri. În cadrul galei vor avea loc și premiere, Andra, Alina Eremia, Holograf și Nicole Cherry urmând să lanseze piese noi.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.Gala Media Music Awards va fi difuzată în direct de MTV România și Pro TV Internațional.

 

Pentru acest eveniment   Jandarmeria Sibiu mobilizează numeroase echipaje de ordine şi siguranţă publică. Peste 50 de jandarmi responsabili de asigurarea  condiţiilor de securitate la Media Music Awards 2015.

 

Evenimentul Zilei este partener media al MMA 2015, așa că am pornit la drum ca să vă ținem la curent LIVE  cu desfășurarea de forțe din Sibiu.