Prințul Harry a spus că „viața s-a schimbat radical” pentru noi toți în timpul acestei pandemii de Coronavirus, folosind această ocazie pentru a marca și ceea ce ar fi trebuit să fie începutul „Jocurilor Invictus”, scrie TheSun.

Ducele de Sussex, la momentul actual aflându-se în noua sa casă din Los Angeles, a postat un videoclip pe Twitter prin care le-a transmis fanilor săi un mesaj.

Harry și-a îndemnat „familia Invictus” să aibă grijă unii de alții, chiar dacă jocurile au fost amânate din cauza virusului chinezesc.

Jocurile ar fi trebuit să aibă loc în Haga, Olanda, în această săptămână, dar au fost restabilite pentru anul 2021.

Competiția, pusă la punct de prințul Harry în 2014, aduce împreună mai multe persoane ce au fost sau sunt rănite, veterani, din peste 20 de țări diferite.

În videoclip Harry spune că: „După cum comemorăm Ziua Victoriei în Europa în acest weekend și plătim tribut pentru serviciile și sacrificiile generației din cel de-al doilea Război Mondial, ar fi trebuit de asemenea să ne adunăm în Olanda pentru a începe Jocurile Invictus 2020”.

„Viața s-a schimbat radical pentru noi toți de când am fost ultima dată în Haga, dar echipa Jocurilor Invictus 2020 a făcut o treabă incredibilă prin cum s-a adaptat atât de rapid situației actuale și deja sunt ocupați făcând planuri pentru anul viitor”, a mai adăugat acesta.

„Noile date din 2021 vor fi împărtășite cu voi în cel mai scurt timp. Sper că cei din familia Invictus se adaptează bine și au grijă unii de ceilalți în această perioadă grea”, a încheiat Prințul Harry.