Designerul a trecut prin momente de cumpănă. Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă

Designerul a trecut prin momente de cumpănă. Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă Sursa: Arhiva EVZ

Cătălin Botezatu a iubit dintotdeauna femeile, acesta nefiind un secret, însă la 20 de ani a vrut să-și pună capăt zilelor din cauza iubirii. Mai exact, când era și el model a cunoscut o femeie cu 9 ani mai în vârstă ca el și căsătorită, dar pe care a iubit-o nebunește.

Este vorba despre Diana Opșitaru, pe care Bote o venera. Drept urmare, Botezatu  și-a dorit foarte tare să își petreacă noaptea de Crăciun cu ea, doar că din cauza statutului, Diana nu a putut să onoreze invitația. „O iubeam extraordinar de mult și voiam să-mi petrec noapte de Crăciun cu ea și nu înțelegeam de ce trebuie să stea cu soțul ei, fiind un puști. Și nu doar am amenințat-o, dar mi-am tăiat venele și nici nu erau telefoane mobile pe vremea aceea.

Puteam să mor”, a explicat deignerul. Cert este că despre această femeie, Cătălin vorbește ori de câte ori are ocazia. „Am iubit-o cu adevărat și o iubesc în continuare într-un sertăraș pe Diana. Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. (…) Și-a pus o amprentă pozitivă pe bărbatul pe care îl privești acum. Am iubit multe femei și sper să se mai întâmple asta, a povestit designerul în cadrul unei emisiuni televizate.

Cătălin Botezatu visează să-și găsească iubirea

După episodul în care și-a tăiat venele, Cătălin Botezatu a mai avut o tentativă suicidală, dar de această dată cu alt scenariu. „Mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpastii, pe drumul dintre Poiana Brașov și Râșnov”, a mai dezvăluit designerul, adăugând că aceste episoade din viața sa au fost momente de slăbiciune. Cătălin Botezatu spune că nici acum nu este târziu să își găsească iubirea, drept urmare speră să mai iubească și să fie iubit cu aceași intesitate ca atunci când era puștan.

Ne puteți urmări și pe Google News