Evenimentul Zilei > Social > Descurcați-vă la birou cu acest stativ pentru telefon foarte simplu de făcut!
Descurcați-vă la birou cu acest stativ pentru telefon foarte simplu de făcut!

Descurcați-vă la birou cu acest stativ pentru telefon foarte simplu de făcut!

Într-o zi aglomerată la serviciu, problemele par mai ușor de rezolvat atunci când avem la îndemână gadgeturile necesare. În primul rând, telefonul fără care ne simțim neputincioși.

Dacă doriți acces rapid la motoarele de căutare, la agenda telefonică sau la mesaje, în timp ce lucrați la calculator, acest stativ haios vă va ajuta să fiți multifuncționali și să aveți informația chiar în dreptul ochilor.

Pentru a-l confecționa aveți nevoie de cartonul rămas de la o hârtie igienică, patru bolduri cu bumb de plastic, hârtie decorativă și un cutter. Primul pas este să desenați cu un marker pe rola de carton dimensiunea telefonul. Decupați, probați aparatul și asigurați-vă că nu se balansează foarte tare. În caz că nu stă fix, puteți să ”întăriți” spațiul cu bandă adezivă.

Apoi treceți la aspect. Înfășurați rola în hârtie de ambalat cadouri sau pur și simplu în bandă izolatoare pentru un look la fel de interesant. Pentru a-i oferi suport, înfigeți în partea de jos patru ace cu bumb de plastic – cele destinate panourilor. Plasați telefonul în noul vostru dispozitiv de susținere a telefonului mobil și nu uitați că oricând și oriunde vă puteți confecționa altul, așa că îl puteți face cadou unui coleg.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: