Evenimentul Zilei > International > Descoperire ULUITOARE în grădina casei unui TRAFICANT de droguri. Poliţiştii au rămas ŞOCAŢI
Descoperire ULUITOARE în grădina casei unui TRAFICANT de droguri. Poliţiştii au rămas ŞOCAŢI

Descoperire ULUITOARE în grădina casei unui TRAFICANT de droguri. Poliţiştii au rămas ŞOCAŢI

Autorităţile din Italia au făcut o descoperire incredibilă în grădina unei vile ce aparţine unui cunoscut traficant de droguri. Acestea au găsit 4 milioane de euro, bani ce au îngropaţi în grădină.

În cadrul acestei anchete au fost emise 15 mandate de arestare. Opt persoane au fost deja arestate, în timpul ce celelalte 7 persoane, printre care trei cetăţeni brazilieni, sunt în continuare căutate. Toate aceste persoane sunt suspectate de apartenenţă la o organizaţie ilegală care făcea trafic cu cocaină din America de Sud în numele ‘Ndrangheta, mafia calabreză, informează Agerpres.

Potrivit anchetatorilor, aceasta este una dintre cele mai mari organizaţii de trafic de droguri care operează în Italia. Banii găsiţi îngropaţi constituiau 'comoara' organizaţiei criminale. În afară de bani, au fost descoperite îngropate ceasuri valoroase, între care 26 de Rolexuri, bijuterii şi alte obiecte preţioase.

De asemenea, în cursul anchetei, autorităţile au confiscat şi 415 de kilograme de cocaină, în valoare de 35 de milioane de euro. De asemenea, au fost plasate sub sechestru bunuri imobiliare, conturi curente, societăţi şi maşini în valoare totală de opt milioane de euro.