Evenimentul Zilei > Actualitate > Descoperire uluitoare în casa criminalului din Caracal. Proba-cheie găsită de anchetatori
Descoperire uluitoare în casa criminalului din Caracal. Proba-cheie găsită de anchetatori

Descoperire uluitoare în casa criminalului din Caracal. Proba-cheie găsită de anchetatori

Percheziţiile la locuinţa criminalului din Caracal continuă. Anchetatorii au descoperit un aparat foto în „casa groazei”.

De asemenea, anchetatorii au găsit noi pete de sânge dar au ridicat pe lângă acest aparat foto. Gheorghe Dincă a fost dus la secţie, unde s-a confruntat cu poliţiştii care au stat la poarta lui înainte de descinderi.

Anchetatorii s-au concentrat pe identificarea dovezilor care atestă prezenţa Luizei în casa groazei. Au găsit însă noi probe de sânge şi un aparat foto. În tot acest timp, criminalul a asistat la percheziţii.

Între timp, anchetatorii au mers şi pe o altă pistă după ce o femeie a anunţat că a găsit mai multe haine în apropierea locului în care criminalul ar fi aruncat trupul Luizei, scrie RomaniaTV.

Ulterior, după mai multe ore de verificări, anchetatorii au sigilat casa. Apoi au dus probele dar şi pe criminal chiar in sectia politistilor care au stat la poarta casei ore în şir, până să intervină. A fost prezentă acolo şi soţia fostului şef al Poliţiei din Caracal.

Potrivit unor surse, criminalul dă tot mai puţine indicii anchetatorilor cu privire la verificări. Din datele oficiale de până acum, anunţate de DIICOT, cercetările la casa groazei vor continua şi în zilele următoare, dar se extind şi în alte locuri pe care le vor verifica.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: