Poliţia croată a anunțat, duminică, descoperirea unui cadavru în congelatorul din locuinţa care ar aparţine, potrivit presei locale, surorii victimei. Astfel, autoritățile din Croația par să fi rezolvat misterul Jasminei Dominic, o tânără de 23 de ani, originară din Mala Subotica, o localitate situată în nordul Croaţiei, care era, în anul 2000, studentă în Zagreb.

Cotidianului Vecernji List transmite că familia a anunţat dispariţia abia după cinci ani. Tatăl victimei, care a decedat în urmă cu câţiva ani, a declarat presei, în 2011, că fiica lui îi spusese, în 2000, că va lucra pe o navă de croazieră şi că intenţiona să se mute în Paris.

Un purtător de cuvânt al poliției, Nenad Risak, a comunicat că, în acest caz, autoritățile au arestat, în Mala Subotica, o femeie în vârstă de 45 de ani, care ar fi chiar sora victimei.

 „Suspectăm că acest cadavru descoperit în congelator este cel unei femei născute în 1977 şi a cărei dispariţie a fost semnalată la 16 august 2005”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Poliţia avansează ipoteza unei crime, însă urmează să fie efectuată o autopsie pentru a se afla mai multe elemente, a precizat Nenad Risak.

Conform site-ului de ştiri locale eMedjimurje, cadavrul a fost descoperit în locuinţa în care sora victimei trăia împreună cu soţul său şi cu trei copii.