Evenimentul ZileiSocialDescoperire de groază la un mare spital din România. Ce au găsit inspectorii sanitari

Descoperire de groază la un mare spital din România. Ce au găsit inspectorii sanitari

Descoperire de groază la un mare spital din România. Ce au găsit inspectorii sanitari
Descoperire incredibilă la un spital din Gorj, reactivi și medicamente, depozitate într-o magazie cu igrasie

Grave nereguli descoperite la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu! În urma unui control făcut de inspectorii de muncă și inspectorii Direcției pentru Sănătate Publică, aceștia au descoperit că într-o magazie plină de mucegai erau depozitate medicamente, reactivi, materiale sanitare .

Mai mult, acoperișul magaziei era spart, ceea ce făcea că ploaia să ude tot ce era înăuntru, instalația electrică era improvizată, pereții erau plini de mucegai și igrasie. Inspectorii de muncă și cei de la Direcția pentru Sănătate Publică au decis să închidă magazia și să amendeze unitatea medicală, anunță digi24.ro.

În urmă controlului s-a constatat că și modul în care erau transportate substanțele periculoase, în portbagajul unei mașini, era necorspunzator. Inspectorii de muncă au aplicat o amendă de 22 de mii de lei pentru depozitarea necorespunzătoare a substanțelor periculoase, magazia fiind închisă iar conducerea celui mai mare spital din Târgu Jiu fiind obligată să ia măsuri pentru depozitarea corespunzătoare a materialelor medicale și a substanțelor periculoase, astfel încât să nu fie pusă în pericol viață pacienților. Reprezentanții spitalului au comunicat că au luat deja măsuri , mutând cea mai mare parte a materialelor din magazia improprie.


Accesează: