Evenimentul Zilei > Actualitate > Derapaj istoric. Mihai Tudose nu a mai ținut cont de nimic. Cuvinte grele în direct
Derapaj istoric. Mihai Tudose nu a mai ținut cont de nimic. Cuvinte grele în direct

Derapaj istoric. Mihai Tudose nu a mai ținut cont de nimic. Cuvinte grele în direct

Mihai Tudose nu a mai ținut cont că este în direct la televizor și i-a lut la rost pe pe liberali pentru anunțul referitor la începerea vaccinării din luna decembrie.

Tudose i-a numit pe liberali „demenței”, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

„Nu vedeti că la ei totul se întâmplă după jumătatea lui decembrie? Am auzit pe unul dintre demențeii lor că s-ar putea să înceapă vaccinarea de la jumătatea lui decembrie.

Băi, ești nebun la cap? (…) Coliva e gata, dar acum dau cu frișcă pe ea și ne spun că uite ce tort frumos ne așteaptă. Dupa 6 decembrie o să vedem că e colivă”, a declarat social democratul.

Nu a ratat ocazia să se ia și de Monica Anisie și Ludovic Orban

„Sunt cel putin două solutii: ori dai o perioadă de grație ca să intre în legalitate (spitalele, n.red.), ori dai ordin la ISU ca atunci când sunt lucrări, să meargă cineva de la ISU să vadă ce lucrări fac, în timp ce se fac lucrările.

Că tot ei sunt șefi. Mergeți prin spitale câte 2, câte 4, vedeți ce fac băieții ăia și ajutati-i, ca să nu ne explodeze prizele. Nu să-i trimiti să amendeze, să dai exemplu din managerii puși de PSD.

Eu, dacă eram manager, de mâine închideam spitalul. Eu când vă spuneam că nu au nimic în cap… D-aia se înteleg Orban cu Anisie, că dacă le faci electroencefalograma, le iese câte o linie.”

Regulile se aplică tuturor! Fără excepții. Tudose, intervenție dură cu privire la carantinare

„Eu nu sunt epidemiolog, dar de bun simț este ca atunci cand stabilești niște reguli, se aplică tuturor, nu că ținem Sibiul deschis, că mai are cineva o treabă.

Vă dau exemplu la Brăila, când au apărut 5 cazuri într-un sat de lângă mall, au închis mall-ul. Acum aflam că o aplicăm unde vrem, unde nu vrem nu o aplicăm. Justificarea asta că nu intrăm în carantină pentru că avem medici buni înseamnă că în alte orașe sunt medicii proști?

Eu zic că asta e încălzirea, iar după alegeri se închide tot și nu mai trebuie nici să platească unele lucruri. Nu le pasă, aveți impresia că oamenii ăștia își iau pastilele în fiecare zi?” a mai declarat acesta.

La debutul emisiunii, Mihai Tudose a purtat o mască pe care era inscripționat mesajul „Avem și noi lipsuri, dar suntem cei mai buni”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: