Evenimentul Zilei > Justitie > Denunțătorul din Microsoft RUPE TĂCEREA! Detalii EXPLOZIVE despre EXECUȚIA procuroarei DNA
Denunțătorul din Microsoft RUPE TĂCEREA! Detalii EXPLOZIVE despre EXECUȚIA procuroarei DNA

Denunțătorul din Microsoft RUPE TĂCEREA! Detalii EXPLOZIVE despre EXECUȚIA procuroarei DNA

Noi informații despre celebrul dosar Microsoft ies la iveală. Omul de afaceri Dragoș Rișcanu, denunțătorul cazului, a vorbit despre execuția Mihaelei Moraru, într-un interviu.

Acesta susține că, în urmă cu puțin timp,  Mihaela Iorga Moraru are documente care o pot trimite pe Laura Codruța Kovesi direct în pușcărie. „Am afirmat asta pentru că vorbim de documente care se regăsesc la DNA, în dosarele pe care noi le avem acolo. Eu am făcut denunț referitor la Microsoft și la Uniunea Europeană, în anul 2005.

Se întâmplă următorul lucru, un procuror dă o rezoluție, face un dosar, dosarul e în studiu, nu ai voie să vorbești despre el. Dacă ești parte vătămată, poți să mergi să ceri o copie.

La vremea respectivă, s-au făcut pași importanți în desfășurarea evenimentelor în investigațiile pe care Mihaela Moraru le făcea pentru că în anul 2012, spre sfârșitul mandatulul doamnei Kovesi, a început investigația penală împotriva Microsoft-ului”, a dezvăluit Dragoș Rișcanu.

El a dezvăluit și cum se desfășoară astfel de anchete în Europa„Noi acum avem deschise anchete la nivelul Uniunii Europene , având în vedere că Kovesi nu a lucrat singură și poate este vinovată doar de faptul că a fost prea tânără și naivă”, este de părere Rișcanu.