Persoanele non-binare nu se identifică drept femei sau bărbați și tind să nu se conformeze normelor de gen. Cântăreața americană Demi Lovato a decis să intre în această categorie. „Astăzi este o zi în care sunt fericită să îmi împărtășesc mai mult din viața mea cu voi toți”, a scris Lovato pe Twitter, în urmă cu câteva ore.

Ea a făcut mai multe postări, care completează același subiect. „Sunt mândră să vă spun că mă identific drept non-binară și îmi voi schimba oficial pronumele la ei/ele pentru viitor”, a anunțat aceasta. Cântăreața mai afirmă că a ajuns să își înțeleagă pe deplin identitatea de gen de-a lungul ultimului an. Ea mai spune că acum încă învață să se ajusteze noii situații, fără a se considera „un expert sau purtător de cuvânt” asupra subiectului.

„Fac asta pentru voi”

„Fac asta pentru voi toți cei care nu ați putut împărtăși cine sunteți cu adevărat persoanelor iubite. Vă rog să continuați să trăiți în adevărurile voastre și să știți că vă trimit atât de multă dragoste”, a adăugat Lovato. De asemenea, cântăreața a decis că va folosi pronumele ei și ele pentru a se descrie, pentru a „reprezenta cel mai bine fluiditatea pe care o simt în expresia mea de gen”.

Anunțul vine după ce în luna martie a anului trecut Lovato a afirmat că se identifică drept pansexuală, adică o persoană care simte atracție față de alții indiferent de genul lor.

Sursa foto: Instagram