Evenimentul Zilei > Actualitate > DELIA și momentele cu ADEVĂRAT GROAZNICE din viața ei. Vedeta a RĂSUFLAT UȘURATĂ după ce s-a CONFESAT
DELIA și momentele cu ADEVĂRAT GROAZNICE din viața ei. Vedeta a RĂSUFLAT UȘURATĂ după ce s-a CONFESAT

DELIA și momentele cu ADEVĂRAT GROAZNICE din viața ei. Vedeta a RĂSUFLAT UȘURATĂ după ce s-a CONFESAT

Delia Matache, celebra cântăreață din România, dar și vedetă de televiziune, a spus adevărul în legătură cu cele mai dramatice momente din viața sa.

Recent, Delia a vorbit despre perioada copilăriei și clipele dificile care i-au marcat copilăria. 

Deși părinții săi au încercat să le ofere ei și sorei sale, Oana,  tot ceea ce și-au dorit, anumite lipsuri au făcut-o să sufere pe artistă, relatează Viva.

„Eu am trăit într-o perioadă mai puțin sensibilă față de cum este acum, în care părinții nu erau atât de „sensibiloși și atenți, cu manuale de creștere a copilului și cu Internetul sub nas, în care informațiile erau rare și puține, în care îți altoiai copilul pentru că așa știai că se face”, a spus Delia.

Deși acum este o artistă apreciată și  își poate satisface orice dorință, Delia a avut o copilărie dificilă, cu multe lipsuri.

„În mod sigur mi-au lipsit multe lucruri, nu avea cum să fie totul perfect în perioada respectivă, puțin din comunism și după comunism, după Revoluție, cred că în fiecare an îmi lipsea câte ceva. Cumva, cred că ne-a marcat pe toți și ce v-a lipsit vouă, celor din generația mea, cam aceleași lucruri mi-au lipsit și mie”.