Evenimentul Zilei > Monden > Delia implinește 39 de ani. Cum își serbează ziua de naștere
Delia implinește 39 de ani. Cum își serbează ziua de naștere

Delia implinește 39 de ani. Cum își serbează ziua de naștere

Delia implinește 39 de ani. Cum își serbează ziua de naștere

Delia este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate artiste din industria muzicală de la noi din țară. Jurata X Factor și iUmor împlinește azi 39 de ani, iar fanii i-au trimis cele mai frumoase mesaje de la primele ore ale dimineții.

Delia și-a început dimineața făcând sport, iar mai apoi s-a aranjat și a plecat în oraș după tort. Artista s-a bucurat de prezența celor mai apropiați oameni din viața ei și de mesajele pe care le-a primit de la colegi din industria și foști concurenți.

Dincolo de faptul că este jurată în emisiunile „X Factor” și „iUmor” de la Antena 1, Delia Matache este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră, aceasta având în prezent mai bine de două milioane și jumătate de urmăritori doar pe pagina sa oficială de Instagram.

Artista este pasionată de călătorii și are inclusiv un cont special de Instagram, dedicat acestui hobby. Când nu e în studio sau pe scenă, aceasta preferă să plece în călătorii în tot felul de destinații exotice, împreună cu soțul său, Răzvan Munteanu.

Delia și Răzvan , o poveste de dragoste cu totul specială

Cei doi sunt căsătoriți din 2012 și fac o echipă bună nu doar în materie de iubire, ci și la capitolul afaceri! Răzvan Munteanu este impresarul Deliei, dar și un om de afaceri de succes, care deține mai multe localuri din Centrul Vechi din București.