Evenimentul Zilei > Social > Delia îi dedica aripi de vânt, el sărbătorea cu artiștii în studio
Delia îi dedica aripi de vânt, el sărbătorea cu artiștii în studio

Delia îi dedica aripi de vânt, el sărbătorea cu artiștii în studio

Artista cu care ne-am ciocnit în această vară din cauza unor greșeli gramaticale ne-a surprins plăcut.

Lansarea piesei „Aripi de vânt” a fost un eveniment reușit care a strâns toată crema Capitalei în Centrul Vechi. Randi, Jo, Codin Maticiuc, Vica Blochina, Elena Udrea sunt doar câteva dintre numele care au venit să o țină de „aripi” pe fosta membră N&D.

Promovarea evenimentului a fost făcută mai mult instant, draga noastră Delia ieșind de câteva ori afară, lumea urmând-o parcă teleghidată în local, deși mulți nu aveau habar despre ce era vorba.

Din păcate, nu toată echipa care a contribuit la noua piesă a fost la evenimentul de lansare. Marele absent a fost chiar producătorul Naguale, care, în același timp, își serba ziua la studio.

„Nu am sonerie, așa că tre’ să dai un shot”

La studio era plin de alți artiști și oameni din industrie. Piticu, Kaira, Sorin Brotnei și alții îl sărbătoreau pe prietenul sau partenerul de business. Naguale nu ne-a lăsat să intrăm până nu am dat un shot.

Am fost curioși de motivul pentru care Naguale a lipsit, dar nu a fost vorba de niciun scandal.

„Voiam să ajung și am primit un telefon de la primul oaspete care mă întreba unde sunt, a trebuit să mă întorc și să dau drumul petrecerii aici”, ne-a mărturisit Naguale. După ce evenimentul Deliei s-a terminat, Edvigia Țâru, PR-ul artistei ajunge și ea la studio confirmându-ne că cei doi se înțeleg de minune, dar a fost o problemă de coordonare.

NOTĂ PUȚIN CAM DIRECTĂ: Delia, când mai faci evenimente în Centrul Vechi, mai lasă doi-trei clienți și la celelalte cluburi. Zău că se vedea urât!