Delfinii ne-au păcălit. Partea întunecată inexplicabilă a comportamentului malefic

Delfinii ne-au păcălit. Partea întunecată inexplicabilă a comportamentului malefic

Unul dintre animalele favorite ale omului este delfinul.Delfinii sunt animale inteligente, jucăușe și comunicative.

Ei comunică între ei cu ajutorul unor sunete specifice. Tot cu ajutorul sunetelor ei transmit apariția unor pericole, obstacole sau apariția unei prăzi.

Există 37 de specii de delfini , iar cel mai des întâlnit este cel din Marea Mediteraneană ți Altanticul de Nord.

Filmele și documentarele îi arată pe delfini ca fiind creaturi cu un IQ ridicat și prietenoase cu oamenii, probabil comunicând în limbajul lor special. Delfinii au fost chiar caracterizați ca „ființe foarte evoluate spiritual”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adorabilul delfin are, însă, și o „parte întunecată inexplicabilă.”  Se pare că există mărturii și dovezi credibile că delfinii au o caracteristică malefică. Ucid delfinii bruni și chiar puii de delfin.

Este știut că delfinii neîmblânziți mușcă oamenii.

Delfinii sunt extrem de periculoşi. Oamenii de ştiinţă au început să suspecteze acest lucru încă din 1990 când mai multe cadavre de marsuini şi pui de delfini au început să fie aduşi de curenţi pe ambele coaste ale Atlanticului. Ei au ajuns la concluzia că aceştia au fost ucişi de alţi delfini.

Nimeni nu poate explica de ce delfinii au un comportament agresiv, în special împotriva propriilor pui. Deși există câteva concluzii cu privire la o explicație „evoluționară”, pare că este irațional, fără niciun scop legat de supraviețuire. Spre deosebire de majoritatea mamiferelor, delfinii nu consumă ceea ce ucid (deși mănâncă pește și calamari ). Par să fie mânați de ceea ce Samuel Taylor Coleridge a numit „răutate fără motiv” atacând creaturi mai mici, spărgându-le craniile și vertebrele, mușcându-le până mor doar pentru distracție.