„Practic au rămas niște bucăți de cenușă care au fost trimise. Aveam o gramada de oase, grămezi, o nebunie de pungi cu oase, strânse de peste tot. Este greu ca specialiștii americani sa mai gasescă ADN-ul din rămășitele care au fost trimise, a declat Tonel Pop la România TV.

El a contrazis rezultatele prezentate de IML considerând că este improbabil ca Alexandra Măceșanu să nu mai trăiască, cu atât mai puțin Luiza Melencu..

Au fost găsite oase, după numărul de cromozomi poți să îți dai seama. Dar nu s-a putut stabili real numărul de cromozomi, nici dacă sunt de origine umană sau animală. Au spus că e uman. De ce? Că asa trebuie. Au ales 6 dinți mai intregi i-au concasat au făcut pulbere și au stabilit un ADN amestecat.

Proba de bază a legiștilor a fost bazată pe o măsea de minte după care s-a stabilit și vârsta, de 14-17 ani. Cam atât. Ori este de notorietate că în peste 90% din cazuri măseaua de minte erupe între 17 și 25 de ani, uneori niciodată. Șefa IML chiar a scris în declarații că aceasta e proba de bază în urma căreia s-a stabilit vârsta. Deci e improbabil ca asta să se întâmple la 14-15 ani, cât avea Alexandra. Unde mai pui și că după recoltarea probelor, Alexandra avea vreo 70 de dinti, trei bazine și cinci mâini. Se poate vorbi și de o contaminare a probelor”, a conchis Tonel Pop.

El a mai spus că deși este avocat în caz nu i se arata dosarul, totul este ținut la secret, în mare taină.