Evenimentul Zilei > Politica > Declaraţie surprinzătoare a lui Marian Vanghelie: Nu cred că Traian Băsescu mai trebuie suspendat
Declaraţie surprinzătoare a lui Marian Vanghelie: Nu cred că Traian Băsescu mai trebuie suspendat

Declaraţie surprinzătoare a lui Marian Vanghelie: Nu cred că Traian Băsescu mai trebuie suspendat

Primarul PSD al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a făcut o declaraţie surprinzătoare sâmbătă. Edilul este de părerea că şeful staului nu mai trebuie suspendat, iar suspendările au fost greşeli ale PSD. Totodată, el a promis că se va implica în campania electorală a prezidenţiabilului PSD, Victor Ponta.

„Nu cred că Traian Băsescu mai trebuie suspendat, nu cred că mai trebuie să vorbim despre aceste lucruri, am făcut şi multe greşeli, cred că şi noi am greşit, poate de aceea am şi stat atât de mult în opoziţie. Trebuie să terminăm cu discuţiile despre suspendare şi să ne organizăm. PSD nu trebuie să mai repete greşeli ca suspendările lui Traian Băsescu, cred că au fost nişte greşeli şi oamenii ne-au sancţionat. De aceea, cred că nici nu mai trebuie să discutăm aceste lucruri, când mai sunt două luni. Îi punem pe români pur şi simplu să se ducă la vot degeaba", a declarat Marian Vanghelie, pentru Digi 24.

Prezent la eveimentul în care Victor Ponta şi-a lansat candidatura la prezidenţale, edilul a declarat că premierul are 100% şanse să câştige şi a precizat că se va implica în campania electorală a preşedintelui PSD.

„Victor Ponta s-a schimbat foarte mult, s-a maturizat, l-am văzut în campania electorală locală şi s-a prezentat ca un lider. Cred că s-a maturizat foarte bine şi cred că e un lider puternic astăzi, un lider de stânga. Are 100% şanse să câştige. Am fost supărat, dar nu pe partid, am avut momentele mele de supărare, dar în momente de bătălie, acestea trebuie să se oprească, câştigăm, după care ne rezolvăm problemele. Voi face tot ce este posibil, mă voi ocupa de câştigarea campaniei electorale, pentru ca, cel puţin în Bucureşti să câştigăm şi în toata ţara să fie un mesaj", a mai spus Vanghelie, pentru Digi 25.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: