Evenimentul Zilei > International > Declaraţie FULMINANTĂ: ”Mi-am pierdut prima parte a tinereţii încercând să scot limbile bătrânilor regizori şi producători din gura mea”
Declaraţie FULMINANTĂ: ”Mi-am pierdut prima parte a tinereţii încercând să scot limbile bătrânilor regizori şi producători din gura mea”

Declaraţie FULMINANTĂ: ”Mi-am pierdut prima parte a tinereţii încercând să scot limbile bătrânilor regizori şi producători din gura mea”

Şocantă mărturisire care vine din partea celebrei actriţe Emma Thompson. Vedeta britanică afirmă că: Harvey Weinstein este "vârful hărțuirilor" şi că este reprezentantul unui sistem de - masculinitate extremă - care implică mult mai mulți bărbați de la Hollywood și a sugerat că o - conspirație a tăcerii - a făcut ca lucrurile să fie tot mai grave.

Actrița afirmă că nu avea cunoştinţă despre acuzațiile de hărțuire sexuală care au apărut împotriva producătorului de film. Weinstein a negat "fără echivoc" orice acuzații de sex non-consensual, potrivit  BBC Newsnight.

Actrita l-a numit pe Weinstein  un prădător într-un interviu acordat BBC2 Newsnight şi a sugerat că scandalul în creştere reprezentă un sistem "endemic" de hărţuire.

Nu cred că îl poți descrie ca pe un dependent de sex, ci mai degrabă ca un prădător", a spus actrita câștigătoare de Oscar despre Weinstein. "Ne aflăm la vârful scării a unui sistem de hărțuire, de abuz și de agresiune".

Întrebată fiind dacă mai sunt astfel de specimene, Emma a răspuns: “Bineînţeles, am cunoscut o mulţime de astfel de bărbaţi. Mi-am pierdut prima parte a tinereţii încercând să scot limbile bătrânilor regizori şi producători din gura mea.

"Aceasta a fost o parte a lumii noastre nevăzută de cei care ne admiră", a adaugat Thompson. Implicarea actriţei în acest scandal a fost lăudată de telespectatorii online, jurnalista de la The Guardian, Lisa O'Carroll, numindu-i interviul "cel mai adevărat interviu pe care l-am auzit vreodată".

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: