Emisiunile care au dispărut de pe post sunt – Jurnal pentru copii, Ca-n filme și Ultraviolet. Jurnal pentru copii era difuzat sâmbăta, de la ora 10. Ca-n filme era pe post tot sâmbăta, dar de la 23.30. Ultraviolet, a treia emisiune care a dispărut, se difuza duminica, de la 15.30.

Decizia a fost, deja, implementată: în weekend, în locul emisiunilor au fost difuzate știri, iar echipele celor trei producții au fost mutate în redacția de știri.

Dacă cele trei emisiuni au ieșit din grilă, alte programe au fost menținute pe post. Printre aceste se numără – La volan, DigiCult și Sănătatea în bucate.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, cei responsabili de unele dintre producții au fost anunțați că este nevoie să își găsească sponsori pentru emisiuni în următoarele luni, pentru a putea rămâne pe post. Echipele emisiunilor (mutate la redacția de știri) nu au primit explicații legate de scoaterea producțiile din grila Digi 24.

Unora dintre emisiuni li s-a cerut găsirea unor sponsori în urmatoarele două luni pentru a rămâne in grila. Daca nu vor găsi sponsori este foarte probabil ca și acestea să dispară.