Evenimentul Zilei > Sport > Decizie de ultimă oră luată în cazul prăbușirii avionului cu care zbura Emiliano Sala. „Dovezi care duc la o infracțiune”
Decizie de ultimă oră luată în cazul prăbușirii avionului cu care zbura Emiliano Sala. „Dovezi care duc la o infracțiune”

Decizie de ultimă oră luată în cazul prăbușirii avionului cu care zbura Emiliano Sala. „Dovezi care duc la o infracțiune”

Oficialii echipei Cardiff City cer autorităților franceze să ancheteze cazul prăbușiriii avionului lui Emiliano Sala

Emiliano Sala, fotbalist argentinian, a murit în urmă cu un an, în timp ce zbura de la Nantes spre Cardiff. Sud-americanul semnase un conteact cu gruparea Cardiff City, iar avionul particular s-a prăbușit în Canalul Mânecii.

Oficialii formației galeze au anunțat, astăzi, că solicită autorităților franceze să ancheteze întregul episod care a dus la dispariția lui Sala și a pilotului.

„Este clar că în ultimele 12 luni nu a fost facută o investigație completă și este necesar acest lucru. Trebuie să înțelegem pe deplin ce a dus la prăbușirea avionului, dar în special avem nevoie de răspunsuri la anumite întrebări legate de utilizarea zborurilor ilegale în fotbal. Ca urmare, credem că există suficiente dovezi care duc la o infracțiune a tot ceea ce s-a întâmplat”, au anunțat galezii.