Evenimentul Zilei > Politica > Decizie cu privire la cei doi deputați PSD care au făcut scandal în Centrul Vechi
Decizie cu privire la cei doi deputați PSD care au făcut scandal în Centrul Vechi

Decizie cu privire la cei doi deputați PSD care au făcut scandal în Centrul Vechi

Colegiul Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis, în şedinţa de miercuri, demararea procedurii de autosesizare în cazul celor doi deputaţi care au provocat un scandal într-un fast-food în Bucureşti, a declarat preşedintele CNCD, Asztalos Csaba.

 

Deputaţii PSD Adrian Solomon şi Ioan Irinel Stativă au fost amendaţi de poliţişti, marţi dimineaţă, pentru provocarea şi participarea la un scandal, într-un fast-food din Bucureşti şi au primit şi amendă de 4.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care se aplică pentru prevenirea şi combaterea COVID-19.

Scandal într-o șaormerie din București cu doi deputați PSD. „Băi, panaramă de om”

”Arată-mi că lucrezi legal în România. Nu ți-e rușine, băi, panaramă de om?” La două dimineaţa, Adrian Solomon şi Irinel Stativă, ambii deputaţi PSD, stăteau la coadă la un local din centrul vechi. Încă de la intrare, au fost rugaţi să-şi pună măştile de protecţie, însă parlamentarii au refuzat – după cum spun agenţii de pază. Adrian Solomon a intrat primul în saormerie şi a continuat să vocifereze, după cum se vede şi din imaginile surprise de camera de supraveghere. În câteva minute a apărut şi colegul său, Irinei Stativă. Tot neregulamentar.

„În urma analizării imaginilor video, poliţiştii Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi i-au sancţionat contravenţional pe cei doi bărbaţi şi cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor care se aplică în starea de alertă pentru prevenirea şi combaterea noului coronavirus”, a informat Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Jigniri şi atitudine sfidătoare la adresa poliţiştilor

Potrivit sursei citate, o patrulă a Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost solicitată marţi de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din Sectorul 3 să intervină, întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecţie, având un comportament recalcitrant.

Poliţiştii au depistat persoana în cauză, iar, în urma discuţiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul său, a manifestat un comportament similar, precizează Poliţia Capitalei.

Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu două amenzi în valoare totală de 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice, şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, cei doi pot contesta măsura în termen de 15 zile, informează Agerpres.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: