Evenimentul Zilei > Actualitate > De ce nu ZÂMBEȘTE niciodată Victoria Beckham. SECRETUL s-a aflat abia ACUM
De ce nu ZÂMBEȘTE niciodată Victoria Beckham. SECRETUL s-a aflat abia ACUM

De ce nu ZÂMBEȘTE niciodată Victoria Beckham. SECRETUL s-a aflat abia ACUM

Faptul că Victoria Beckham este o personalitate destul de rece nu mai este nici un secret pentru nimeni. Vedeta evită să zâmbească atunci câns se află în public.

Dacă până acum, motivul a fost un mister pentru media, secretul a ieșit în sfârșit la iveală. Văzută marți pe aeroportul din Los Angeles, fosta membră Spice Girls devenită stilist și femeie de afaceri a oferit o explicație pentru seriozitatea ei legendară, grație inscripției cu litere negre de pe tricoul alb pe care îl purta: "Fashion stole my smile" (Moda mi-a furat zâmbetul).

Acest fapt explică totul! Pentru că atunci când vine vorba de modă, soția vedetei fotbalului David Beckham nu glumește! Foarte concentrată pe cariera sa, femeia de afaceri este o adevărată perfecționistă… Poate acesta este într-adevăr motivul pentru care ea are o imagine foarte gravă, comentează closermag.fr, citat de Agerpres. 

Tricoul, care face parte din cea cea mai recentă colecție a creatoarei de modă, este disponibil în ediție limitată pe site-ul ei, la prețul de 115 de dolari sau 107 de euro. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: