Evenimentul Zilei > Actualitate > De câte ori ai dat send unui e-mail pe care nu voiai să-l trimiţi? Gmail a introdus “Undo SEND”
De câte ori ai dat send unui e-mail pe care nu voiai să-l trimiţi? Gmail a introdus “Undo SEND”

De câte ori ai dat send unui e-mail pe care nu voiai să-l trimiţi? Gmail a introdus “Undo SEND”

Orice utilizator al aplicaţiei de poştă electronică Gmail care regretă că a transmis un mesaj are acum posibilitatea să anuleze acţiunea cu condiţia să facă acest lucru suficient de rapid, informează agenţia DPA.

Noua opţiune "Undo Send" permite ca un mesaj să fie retras dacă se face click în termen de maximum 30 de secunde de la comanda "Send". Ideea serviciului gratuit oferit de Google este de a da utilizatorilor o şansă în cazul în care surprind o greşeală sau îşi dau seama ca au trimis o notă la o persoană nepotrivită, informează Agerpres.

Până acum, funcţia a fost disponibilă doar ca facilitate experimentală. Această funcţie nu este încă accesibilă automat, ci trebuie activată din setări. Când operează setarea, utilizatorii pot opta pentru ca funcţia "Undo" să intre în acţiune într-un interval de timp între 5 şi 30 de secunde după trimiterea iniţială, precizează agenţia DPA