De-a dreptul scârbos! A cumpărat un sandwich din Aeroportul Otopeni. Ce credeţi că a găsit în el FOTO

De-a dreptul scârbos! A cumpărat un sandwich din Aeroportul Otopeni. Ce credeţi că a găsit în el FOTO Aeroportul Otopeni. Sursa foto: Arhiva EvZ

Mare ghinion pe un bărbat care a cumpărat un sandwich de la Aeroportul Henri Coandă. Nu vă puteţi imagina ce şoc a avut când a văzut ce mişuna în interior.

Un sandwich cu viermi a fost cumpărat din Aeroportul Henri Coandă. Un bărbat care a plătit pentru un astfel de preparat a găsit un vierme în mâncare. Un bărbat şi-a cumpărat un sandwich din Aeroportul Henri Coandă și a rămas șocant în momentul în care a descoperit în interior un vierme. Acesta a reclamat imediat incidentul vânzătoarei. Vânzătoare a declarat inițial că nu crede, ulterior susținând că ar putea fi de la salata din sandviș. ”Aoleu! Nu cred. Mă gândesc că de la salată”, a reacționat vânzătoarea extrem de mirată.

Iată dialogul pe care l-a avut bărbatul cu vânzătoare:

- Aoleu! - Ce facem? Dar nu știu câți am mâncat până acum! - Nu cred. - Păi cum... Doamne iartă-mă, nu cred că uite și tu, a ieșit de aici. Cum facem? - Mă gândesc că de la salată. - Păi de la salată, dar eu nu pot să mânânc așa ceva cu vierme pe el. Uite cum mișună viermele în el.

Cel mai probabil, viermele provenea din salata care nu fusese spălată corespunzător. Bărbatul și-a primit banii înapoi, dar a rămas cu un gust... amar în urma acestui incident, informează digi24.

vierme-in-sandvis-otopeni

Ne puteți urmări și pe Google News

N-ar fi pentru primadată când viermii au fost găşiţi în astfel de mâncare. Un  sandwich cu viermi, a fost găsit la un magazin din curtea unei școli. Un elev de la Colegiul Tehnic Alexandru Roman din oraşul Aleșd, judeţul Bihor a descoperit un vierme în sandwich-ul pe care l-a cumpărat chiar din chioșcul aflat în incinta unităţii de învăţământ.

Elevul şi-a cumpărat într-o pauză, un sandwich cu carne, cartofi şi varză de la chioşcul din curtea şcolii. A apucat să mănânce mai bine de jumătate când a observat un vierme.

Un alt caz care a făcut multă vâlvă a fost cel al unei tinere care  a cumpărat un meniu de la restaurantul McDonald's din Piaţa Mihai Viteazul, însă când aproape terminase sandvişul a avut o surpriză tare neplăcută.

Abia la final mi-am dat seama că McPuişorul avea viermi, susţinea atunci o clujeanca. Tânăra a fotografiat grozăvia şi a trimis-o presei, dar şi Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Cluj.