Pe 22 iunie 1992, Ion Cristoiu a creat un ziar bulevardier, un ziar popular, un "cotidian de informaţie" după care alergau la chioşcuri oameni din toate categoriile sociale, un ziar care a testat gustul publicului şi care a trasat linia de "start" pentru schimbarea politicii editoriale în alte redacţii. După modelul interbelic, ştirile şi celelalte materiale publicistice erau redactate cu supratitluri, titluri, subtiluri şi intertitluri, care conţineau toate informaţiile importante ale textului, făcându-l mult mai vizibil şi mai uşor de citit. Stilul textelor era unul concis, clar, fără metafore.
De 25 de ani, Evenimentul zilei iese din tipare! Atât la propriu cât și la figurat, pentru că dincolo de subiecte, știri și informații exclusive pe care le oferim în fiecare zi, noi credem în oameni și în  lucruri bune.

Nu facem parte doar dintr-un trust de presă și nu suntem doar un cotidian național, noi suntem Marea Familie Bulina Roșie. Deși, în cei 25 de ani de activitate, au fost mai multe schimbări, echipa Bulinei Roșii continuă să reprezinte un simbol și un punct de reper, nu doar pentru cititori, ci și pentru aspiranții la meseria de jurnalist.
Noi credem că oamenii sunt cea mai importantă resursă a unei societăți iar calitatea faptelor bune este neprețuită și de aceea ne implicăm în bunăstarea generală a societății. De aceea, căutăm, susținem și promovăm oameni, idei și fapte prin materiale editoriale și campanii. Întotdeauna am fost și vom fi deschiși pentru a susține ONG-uri, fundații și oameni valoroși, transmițându-le mai departe ideile și realizările.
Liberi în gândire și exprimare, susținem tot ce merită să cunoască o lume întreagă. Am inițiat campanii pentru sănătate, cultură, educație, turism și mediu.

Astăzi, după 25 ani, îți mulțumim ție, celui care ne citești și care ai încredere în noi!
Tu ești Evenimentul zilei!

Regulamentul complet al concursului îl găsești aici.