Aşadar, Courteney Cox și David Beckham sunt protagonişti într-un episod din serialului realizat de ABC „Modern Family”.

Fosta vedetă din „Friends” împărtășește fotografii pe social media cu ei doi într-o cadă cu hidromasaj. Instagramul s-a încins după postarea respectivă.

În prima fotografie o vedem pe Courteney Cox, 55 de ani, și Beckham, 44 de ani, singuri în jacuzzi în timp ce li se alătură actorii din „Modern Family” Jesse Tyler Ferguson și Eric Stonestreet.

„Prea cald în cada cu hidromasaj! #modernfamily, a scris Cox pe contul său de Instagram. Unii fani au luat act şi s-au amuzat alţii văzând actriţa punând mâna pe piciorul lui Beckham, în a doua fotografie, au considerând-o inadecvată, având în vedere că atât ea cât și fostul fotbalist sunt în relații serioase.

Imagine similară

Cox se întâlnește în prezent cu Johnny McDaid din Snow Patrol în timp ce Beckham este căsătorită cu designerul și fosta componentă din trupa feminină Spice Girl, Victoria Beckham, de 20 de ani.

De teama reacţiilor negative Beckham a avut grijă să lămurească lucrurile cu o postare proprie, subliniind că el și Cox sunt pur și simplu colegi de muncă de câteva zile, scriind: „Am întâlnit astăzi un nou PRIETEN la serviciu” @courteneycoxofficial #modernfamily”.

Imagini pentru Courteney Cox and David Beckham