DAUNE de 1 MILION de euro, cerute de bărbatul sfârtecat de câini I VIDEO

DAUNE de 1 MILION de euro, cerute de bărbatul sfârtecat de câini I VIDEO

Bărbatul care pe 29 decembrie 2013 a fost atacat de o haită de câini în Gara de Nord va fi externat din spital, sâmbătă după-amiază, el urmând să inițieze procedurile în instanță în care va cere un milion de euro, daune.

Bărbatul care pe 29 decembrie 2013 a fost atacat de o haită de câini în Gara de Nord din Timișoara va fi externat din spital, sâmbătă după-amiază, el urmând să inițieze procedurile în instanță în care va cere un milion de euro, daune. Fiul bărbatului atacat de o haită de câini în Gara de Nord din Timișoara, Florian Valentin Ciobanu, a declarat că a luat legătura cu un avocat și că tatăl său va cere daune de un milion de euro, în instanță, pentru traumele suferite. ”Am început demersurile, mai avem nevoie de biletul de externare și dosarul e gata. Avocatul mi-a spus că sunt trei culpe de acuzare: statul, Primăria Timișoara și CFR. Vom cere și daune morale. Ne-am gândit la un milion de euro, dar mai vedem”, a spus Ciobanu. Victima a fost găsită inconștientă, pe caldarâm Gheorghe Petcu, de 49 ani, a venit la Timișoara cu trenul, de la Jebel, şi intenționa să ajungă cu o mașină de ocazie în prima localitate de lângă oraș, Dudeștii Noi. Ca să își scurteze drumul, a trecut liniile ferate din gară și a ieșit din incintă printr-o spărtură în gardul stației CFR, când a fost atacat de o haită de câini. ”M-au atacat câinii, vreo patru la început. După au fost şi mai mulţi”, a povestit de pe patul de spital bărbatul. Câinii i-au sfâşiat bărbatului mâinile și picioarele. Mai mult, când a fost atacat, bărbatul a căzut şi s-a lovit rău la cap. 
Aproape în stare de inconștiență, bărbatul a fost găsit de câţiva trecători care au sunat la 112 și au chemat o ambulanţă. Medicii de la Spitalul Municipal au avut nevoie de câteva ore pentru a curăţa şi pansa rănile victimei. ”Tata nu mai aude bine, nu mai realizează lucruri” Pe de altă parte, tânărul spune că tatăl său, chiar dacă fizic și-a vindecat rănile, a rămas cu sechele majore. ”Tata e bine, se simte bine, se poate îmbrăca singur, mănâncă singur, dar a rămas cu unele sechele. Nu mai aude bine, nu mai realizează multe lucruri. Dacă îi spun ceva pe moment nu bagă de seamă”, a declarat fiul bărbatului atacat de câini. Polițiștii din Timișoara s-au autosesizat.”Polițiștii Secției Regionale Transporturi Timișoara s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de neglijență în serviciu față de conducerea stației CFR Timișoara Nord. Dacă persoana vătămată va depune reclamație, polițiștii vor demara cercetările într-un alt dosar penal deschis,  iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale se va stabili încadrarea juridical a faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Mirela Drăghicioiu.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/hDMsMXxF-OM?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News