Evenimentul Zilei > Economie > Darius Vâlcov: Contractul dintre Loteria Română și Intralot nu va fi prelungit
Darius Vâlcov: Contractul dintre Loteria Română și Intralot nu va fi prelungit

Darius Vâlcov: Contractul dintre Loteria Română și Intralot nu va fi prelungit

Loteria Română nu va mai prelungi contractu, care expiră miercuri,l cu firma grecească Intralot, a declarat ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov.

"Contractul cu firma Intralot, privind administrarea şi gestionarea tuturor jocurilor loteristice, nu se va prelungi. Actualul act adiţional, prin care s-a prelungit acest contract, este în vigoare până în data de 31 decembrie. În urma discuţiilor avute, am decis de comun acord cu conducerea Compania Naţională Loteria Română SA, ca aceasta să efectueze demersurile necesare pentru încheierea de contracte cu o parte din subcontractorii Intralot, în vederea asigurării funcţionării sistemului Loto, în continuare, fără nicio modificare", se arată într-o declaraţie de presă transmisă de Darius Vâlcov.

Potrivit ministrului Finanţelor, contractul cu Intralot încetează în ultima zi a acestui an, iar conducerea Loteriei a dat asigurări că tragerile Loto nu vor suferi modificări de niciun fel, în urma întreruperii contractului firma grecească.

"Totodată, Compania Naţională Loteria Română a început demersurile pentru ca din ianuarie 2015 să asigure funcţionarea întregului sistem prin specialişti proprii" , a mai spus Vâlcov în declaraţia de presă.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News