Breaking News. E vorba despre Dănuţ Lupu. Războiul cu COVID-19 se apropie de sfârșit

Breaking News. E vorba despre Dănuţ Lupu. Războiul cu COVID-19 se apropie de sfârșit Sursa foto: arhiva EVZ

Danuţ Lupu (53 ani) a fost internat în urmă cu două săptămâni la Secţia ATI a Spitalului Colentina, după ce a fost infectat cu coronavirus.

Starea de sănătate a lui Dănuţ Lupu s-a îmbunătăţit vizibil, după cum a dezvăluit chiar jurnalistul Dan Filoti. Fostul fotbalist a fost transferat de la Secţia ATI într-un salon al spitalului.

Dănuţ Lupu, în vârstă de 53 de ani, are deja aproape două săptămâni de când a ajuns internat la Spitalul Colentina, secţia de Terapie Intensivă, şi, din fericire, merge pe drumul cel bun.

Dănuţ Lupu a mai câştigat o dată „meciul vieţii”. Prima victorie a obţinut-o în 2016, atunci când din cauza unui edem pulmonar capacitatea plămănilor scăzuse la doar 8%. Iar a doua oară acum, când pare că s-a impus în lupta cu COVID-19.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jurnalistul Dan Filoti, a postat pe Facebook un schimb emoţionant de mesaje pe care l-a avut cu Dănuţ Lupu. De pe patul spitalului, fostul mijlocaş a transmis următorul mesaj:

„Am driblat, fir-ar mama lui...”.E greu, Dane. Cel mai greu psihic a fost, dar acum e bine. Nu săptămâna viitoare, da' peste două, sunt la emisiune”, a spus fostul fotbalist.

Dănuţ Lupu apărea periodic la emisiunile Digi Sport, în special la cele moderate de prietenul său, Dan Filoti care a relatat pe social media dialogul avut cu el de pe patul de spital.

Dan Filoti: Pe ecranul telefonului apare iar "Dănuț Lupu”. E un dialog scurt, intens și emoționant! Suntem oameni, sunt lacrimi, voci gâtuite de emoție (eu), de suferință (el).

„Ai driblat iar, măh, „Am driblat fir-ar mama lui.....”, Tac. „E greu, Dane. Cel mai greu psihic a fost, dar acum e bine. Nu săptămâna viitoare, da' peste două, sunt la emisiune”. Râde. Eu tac iar! Nu știu ce să zic. Așteptam așa mult să îl aud că mă bucur nespus și de liniștea din convorbirea cu el. O sparg cu gluma mea preferată de ieri.

De când mi-a zis Mihaela că iese de la ATI și va merge în rezerva din secția de pneumologie: „Tu toată viața ai fost titular și acum ne bucurăm că ai trecut în...rezervă! Cum e viața asta!!!”.

Râdem amândoi... Dănuț Lupu a ieșit de la ATI și e chestiune de zile până va fi externat. M-a rugat să vă mulțumesc tuturor în numele lui!!!, a scris pe contul personal de Facebook.