Evenimentul Zilei > Monden > Daniela Crudu, tulbură și somnul englezilor
Daniela Crudu, tulbură și somnul englezilor

Daniela Crudu, tulbură și somnul englezilor

Daniela Crudu a intrat din nou în atenția jurnaliștilor englezi după ce focoasa asistentă a lui Capatos a rămas aproape fără bluză în emisiune.

 „The Sun” a relatat incidentul. „Înnorat cu șanse de sfârcuri. Fata superbă de la meteo suferă probleme vestimentare, în timp ce se revarsă din rochie în direct”, a scris publicația britanică în articolul în care o prezintă pe Daniela Crudu. Jurnaliștii britanici au analizat cu atenție imaginile din timpul în care Cruduța prezenta vremea pe televiziuni și reușea să arate mai mult din corpul său decât ar fi trebuit. „Apariție păcătoasă”, așa cum o alintă Capatos, nu cântă, nu dansează și nu joacă în filme, dar face ce face ce face și rămâne în atenția telespectatorilor cu imaginile sexy.

Cine este Daniela Crudu

Crescută într-o familie dezbinată, fără mamă, Crudu a început să muncească de mică, iar la 14 ani s-a angajat ca animatoare.

Daniela Crudu a fost o revelaţie a micului ecran în urmă cu câţiva ani, atunci când a debutat în calitate de asistentă TV la matinalul „Neatza”, de la Antena 1.

Trecutul avea să iasă repede la iveală şi, deşi avea doar 19 ani, la vremea respectivă, cariera de animatoare şi show-urile erotice, topless, la petreceri private, de pe vremea când era minoră, au trimis- o pe fata crescută în Ferentari şi fără prejudecăți la o emisiune de noapte. De la matinalul „Neatza cu Razvan și Dani”, Daniela a fost concediată din funcția de asistentă TV după ce a fost acuzată de Leo de la Strehaia că a primit bani pentru favoruri sexuale.

Daniela Crudu este una dintre cele mai dezinhibate frumuseți din showbiz și, conștientă de atuurile ei fizice, adoră să își etaleze formele în public sau în fotografii.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: