Daniel Funeriu îi REAMINTEŞTE lui Cristian Preda cum VÂNA PRIMUL LOC pe lista europarlamentarelor şi cum se DEZICEA de cel care îl trimitea la Bruxelles pe un salariu CONSISTENT

Daniel Funeriu îi REAMINTEŞTE lui Cristian Preda cum VÂNA PRIMUL LOC pe lista europarlamentarelor şi cum se DEZICEA  de cel care îl trimitea la Bruxelles pe un salariu CONSISTENT

Fostul ministru al Învăţământului, Daniel P. Funeriu, într-o postare pe social media, reaminteşte despre tactica de succes a europarlamentarului Cristian Preda atunci când vâna "PRIMUL loc pe listă". Şi nici la "două luni înjura pe cea care l-a făcut europarlamentar", mai notează fostul ministru.

Sunt două exemple puse pe tapet de Daniel Funeriu, cel din PDL când EBA l-a susţinut pe Cristian Preda şi ultimul mandat obţinut cu PMP (susţint de Udrea), iar la nici "două luni o înjura: "Devenise sport naţional dezicerea de Udrea"

Daniel P. Funeriu:  "Citesc că iar dă lumea din coate să fie europarlamentar. Să ne distrăm un pic: cum îl cheamă pe europarlamentarul ales de două ori la două partide diferite, fost utecist de frunte, profesor de ceva politic care a spus in 2014: "vreau primul pe listă, dacă vouă nu vă convine oricum o să fiu, mă susțin Udrea şi EBA". După două luni o înjura pe... Udrea. Devenise sport național "dezicerea de Udrea", a scris fostul ministru pe pagina personală de Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News