Evenimentul Zilei > Monden > Cel mai bine păstrat secret de la Antena a ieșit la iveală. Cine s-ar fi așteptat la asta
Cel mai bine păstrat secret de la Antena a ieșit la iveală. Cine s-ar fi așteptat la asta

Cel mai bine păstrat secret de la Antena a ieșit la iveală. Cine s-ar fi așteptat la asta

Dani Oțil și Răzvan Simion formează una dintre cele mai bune și unite echipe din showbiz-ul românesc. Aceștia apar mereu cu zâmbetul pe buze în fața telespectatorilor, fac rating de fiecare dată și sunt nedespărțiți.

Cu toate aceste, puțini sunt cei care știu că pe Dani și Răzvan îi leagă o prietenie lungă. Cei doi matinali se cunosc încă din copilărie, atunci când se aflau la Reșița. Au copilărit împreună, au făcut școala împreună, s-au mutat la București în același timp, iar lumea televiziunii i-a transformat în vedete, scrie Cancan.

„În liceu îmi meditam mai mulţi prieteni. Nu ştiu dacă eram foarte bun la unele materii, dar sigur știam să explic bine. Eu și Răzvan ne salvăm unul pe altul la fiecare eveniment pe care îl prezentăm”, a povestit Dani Oțil pentru viva.ro. ”Noi am fost primii cu bacul ‘complicat’. Am dat din șapte materii. Nu mai ştiu exact, dar în afară de matematică (unde au fost ceva greșeli în subiecte) am fost foarte bine. Nu din vina mea, însă eram în cea mai „tocilară’ clasă din județ. Mai mult de rușinea colegilor deschideam cărțile‘, a mai spus Dani Oțil.

Într-o biografie postată în mediul online este explicată prietenia lui Oțil cu Simion.

„Împreună cu trei băieți (n.r. Dani Oțil) a construit o rețea de radio, „Național FM”, cu 30 de stații în Bucureșți și cele mai importante orașe din țară. A început să lucreze completând caiete întregi cu ce vedea la tv și ce auzea la radio. Anunța fiecare oră la un microfon legat de pick-up-ul transformat ad hoc în stație. Apoi dădea niște melodii de pe singurele două casete pe care le avea cu Michael Jackson și Blue System. În 1995 a ajuns la radio, unde făcea emisiuni cu tineri, pentru tineri, despre tineri.
După primele luni a venit și Răzvan, care până atunci făcuse stagiatură la o televiziune locală. A trecut pe la radio Contact, radio Vest Timișoara, Național FM, Național tv, și a ajuns la Antena 1 unde lucrează în prezent. Televiziunea înseamnă satisfacții pe care nu ți le adduce nicio altă meserie, iar cel mai greu este să fii constant. Să faci o meserie din asta înseamnă să reziști câți ani. Pe lângă televiziune, Dani este pasionat și de sport, în special de hard enduro, unde anul trecut a avut un rezultat bun, peste așteptări așa cum spune și el, reușind să se claseze pe locul 8, la categoria Hobby Team”, se arată în această biografie.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: