Evenimentul Zilei > Monden > Dani Oțil a făcut marele anunț: „Am dat inelul”. Cine este norocoasa
Dani Oțil a făcut marele anunț: „Am dat inelul”. Cine este norocoasa

Dani Oțil a făcut marele anunț: „Am dat inelul”. Cine este norocoasa

Una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul românesc și-a șocat fanii de pe Facebook.

Dani Oțil a uimit pe toată lumea din social-media cu următorul anunț: „Gata! Am dat inelul”. În realitate, cine s-a gândit că „jumătatea” lui Răzvan a făcut pasul cel mare și-a luat țeapă. Oțil doar a ajutat un prieten să-și ceară în căsătorie iubita!

Așadar, nici vorbă de însurătoare pentru unul dintre burlacii vânați ai României.

Gata! Am dat inelul Am ajutat un confrate. Să nu mănânce pufuleți până îl achită. Va face o fată fericită. Inelul e cu blue diamond Costă un pic peste 1000 euro și se potrivește cu ochii viitoarei soții”, a scris Dani Oțil pe Facebook.

Evident, fanii s-au întrecut în comentarii și cam toate l-au „certat” pentru ultima poznă pusă la cale. „Hai, mă, mă lașiiiiiiii. Am crezut că te vedem și pe tine (noi, babele, că, deh, te știm noi de mici), spuneam că poate te vedem la casa ta și că tu ai dat inelul fericitei, viitoarei. Offfff!, a scris o admiratoare a vedetei A1. Altcineva i-a spus lui Oțil că tocmai a deschis Cutia Pandorei: „E minunat inelul, iar peste ceva ani ea va avea motiv de reproș «Nu ai fost în stare să îmi cumperi un inel, mi la dăruit Dani»”. Mai mult, au fost și fani care s-au oferit să-l ajute pe Dani Oțil: „Să facem și noi chetă pentru tine? nu mănânci eugenii?”.

În prezent aflat într-o relație cu manechinul Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil nu s-a ferit să vorbească despre întemeierea unei familii, notează cancan.ro: „Familia este importantă, căsătoria, mai puțin. Avem atâtea exemple în jur care spun multe despre statistica nefericită a căsătoriei. Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred ca nu o să mă fac de râs”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.